Categories
Uncategorized

2021 är motionens år

2021 är motionens år

Vilken motion gillar du mest? Det finns något för alla, även för de som kanske inte har hittat sin grej ännu. Ge inte upp! Nu är det ett nytt år och med ett nytt år kommer nya krafter, ny inspiration och en massa nya möjligheter. I år är det perfekta året för att testa något nytt och fräscht. Oavsett om du jobbar på kontor Stockholm city eller i Västerås centrum finns det en massa att välja på. Korpen finns över hela landet (med över 250 föreningar!) och vi älskar att motionera tillsammans med en massa olika aktiviteter.

Med oss kan du testa barnyoga, barnsim, bodypump, bordtennis, bowling, handboll, kettlebells, löpning, kubb, promenader, parkour, pickleball, pump och en massa andra aktiviteter du säkert inte har hört talas om förut. Ja, både promenader och parkour – vilket lockar just dig? Motion betyder inte att man måste svettas så det sprutar och ta i så det gör ont. För vissa passar det bättre med lite lugnare aktiviteter, såsom tipspromenad eller yinyoga, som är en väldigt lugn och långsam typ av yoga. Men vi erbjuder också poweryoga och pump för de som vill ha lite mer riv.

Låt 2021 bli ett år då du hittar din motionstyp. Tro oss, du kommer aldrig att se negativt på träning igen. Det kommer bli någonting som du snarare ser fram emot och njuter av att få ägna dig åt. En paus från vardagslivet, där du får röra kroppen och umgås med härliga människor. Belöningen är en friskare och starkare kropp, positiva känslor och bättre sömn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *