Categories
Uncategorized

Gör hälsosamma investeringar denna jul

Gör hälsosamma investeringar denna jul

Varför inte investera i smarta köksmaskiner och tillbehör denna jul? Om både du och din eventuella partner är intresserade av hälsa och fitness så kan ni komma överens om att köpa en riktigt bra juicemaskin tillsammans, eller varför inte en riskokare eller slow cooker för att göra det enklare och smidigare att laga hälsosam mat där hemma. Det finns mycket man kan göra med en slow cooker och det är dessutom busenkelt att laga smarriga pastarätter, hälsosamma soppor och smakfulla grytor. När man tillagar kött i en slow cooker blir köttet väldigt mört – så mört att det smälter i munnen. Och din slow cooker tar hand om matlagningen medan du är på jobbet, vilket är ett stort plus!

Så istället för att köpa snygga ölglas från Orrefors, som gör det ännu mer lockande att ta sig en bira istället för en färskpressad juice, varför inte investera i en riktigt bra juicemaskin? Om du föredrar smoothies kanske det passar bättre med en blender av god kvalitet som gör att du kan laga bättre smoothies än någonsin förut. Vi kan ta storfavoriten från Hamilton Beach som exempel, ett amerikanskt varumärke som är känt för sina kraftfulla blenders. Deras testvinnare har en motor på 1400 W och rostfria stålblad som roterar med en hastighet på upp till 338 kilometer i timmen!

Njut extra mycket av julen i år och unna dig god mat och dryck tack vare din regelbundna träning och disciplin resten av året. Det handlar alltid om balans mer någonting annat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *