Categories
Uncategorized

Kom igång med gymmet

Kom igång med gymmet

Det kan vara lättare att känna sig motiverad att gå till gymmet om våren när paniken inför årets strandbesök börjar krypa sig på. Men vad ska man göra när det är november månad och det är kallt, mörkt och blåsigt där ute när man har avslutat dagens arbete? Då känns det lite motigt ibland och därför behöver man vara lite kreativ och lite tuffare.

Om man bara skulle gå till gymmet när man verkligen kände för det då skulle det inte bli så ofta, därför är det nödvändigt att man utvecklar en viss nivå av disciplin om man faktiskt vill ha en vältränad kropp och uppnå sina mål.

Steg ett är därför följande: spika hur många gympass du vill uppnå i veckan och definiera hur det gympasset ska se ut i form av hur långt det ska vara och vad du ska göra i detalj (vikt, reps, etc.) Sedan får du utveckla en disciplin och se till att du tar dig till gymmet oavsett väder, vind och humör.

Det kanske låter svårt, men det behöver inte vara så svårt. Man tar helt enkelt bort humöret ur ekvationen, så att man istället för att “känna efter” om man ska gå till gymmet eller ej på onsdag bara gör det istället. Tjejerna kan också få lite extra motivation med en välpackad gymväska och necessär med Isadora + makeup/smink.

Ett annat tips är att variera träningen lite med nya aktiviteter, maskiner och rutiner. Varför inte gå med i ett fotbollslag och träna fotboll en gång i veckan? Träning ska leverera resultat, men det är också viktigt att ha kul på vägen dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *