Categories
Uncategorized

Träningsappar för hemmaträning

Träningsappar för hemmaträning

I dagsläget är det inte alla som har lust att gå till gymmet där det kan vara lite svårt att hålla maximal hygien och distans mellan människor. Därför tar vi en titt på smarta träningsappar som gör det enkelt och smidigt för dig att träna där hemma. Appen “Home Workout – No Equipments” består av olika träningsrutiner som går att anpassa dagligen utefter sina behov. Du behöver ingen utrustning alls för att göra övningarna, vilket är ett stort plus för de som inte har lust att köpa hem en massa träningsprylar. Garaget är väl redan fullt med balkongmöbler.

Sedan kan vi också rekommendera appen “Nike Training Club”, som har flera olika träningslägen man kan anpassa och skapa personliga träningsrutiner. Den här appen har också en funktion som gör att man kan sätta upp sina egna mål för att skapa mer motivation. Rutinerna kan ständigt förbättras och varieras, vilket gör att man kan hålla intresset uppe, träna alla olika muskelgrupper och uppnå bra resultat. Variera mellan de olika träningsområdena yoga, mobilitet, uthållighet och styrka för att få en kropp som är stark, snygg, uthållig och flexibel. Med tiden kan du se dina framsteg och få rapporter som visar hur du presterar inom de olika områdena.

Komplettera din träning med stresshantering och lugn med en app som Calm eller Headspace, för att rensa tankarna, hitta inre frid och må bra. Förbered lite örtte i din kopp från Marimekko eller Arabia, tryck play i appen, blunda och följ instruktionerna för att ta en paus i din hektiska vardag och förgyll ditt liv med mer fokus och inre lugn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *