Categories
Uncategorized

Varva med lite lyx

Vi vet att du är extremt bra på att ge allt du har på gymmet och vi respekterar all den tid och energi du ägnar åt att hålla dig i extremt bra form. Även om vi har svårt att ta en paus av och till och låta musklerna hämta sig, så är det viktigt att balansera träningen med vila för att ge kroppen det den behöver. Kom ihåg att koppla av ibland med massage, pool och god mat – och gör det gärna i klass på ett spa hotell med riktigt bra behandlingar och välutbildad personal. Sparesor kan man göra med grupper, familjen, helt solo eller som par, beroende på vilken typ av upplevelse man är ute efter.

När det gäller massage är deep tissue (djup vävnad) som gäller om man verkligen vill gå in på djupet och lösa upp alla spänningar i både muskler och bindväv. Massöser och massörer som är experter inom detta område vet precis hur man ska gå djupt in utan barmhärtighet och verkligen lösa upp allting, även de mest envisa spänningarna och knutarna. Det är givetvis inte behagligt, men väldigt effektivt. Egentligen är det missvisande att prata om “avslappnande massage” för i själva verket kan det göra riktigt ont, men efter smärtan kommer belöningen i form av en hälsosammare kropp.

På spa har de också bastu och pooler och horisontella duschar som bidrar till kroppens välmående och uppmjukande av både vävnad och muskler. Efter en helgs lyx är man redo att återvända till gymmet ännu mer fit och full av kraft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *