Categories
Uncategorized

Förbered dig för framgång

En av nycklarna till framgång är att packa rätt till gymmet. Det kanske låter helt uppenbart och onödigt att skriva om, men i verkligheten är dåliga förberedelser ett stort hinder som sätter käpparna i hjulen för många. Det ska gå av sig självt, som per automatik: när du är klar på jobbet för dagen så ska du åka raka vägen till gymmet med träningsväskan i handen, fullpackad med allt du behöver för optimal prestation. I den väskan ska du ha kläderna, handduken, necessären, näringen och vätskan du behöver från start till slut.

Alla träningsväskor är individuella eftersom vi alla har våra personliga behov. Om du har astma så behöver du ha din astma medicin, om du har problem med torra ögon så är det ögondroppar som gäller. Se till att ha allt redo så minskar du risken för att du ställer in träningen och ökar istället chansen för att det blir ett grymt träningspass.

Själva väskan spelar också roll. Köp en träningsväska som har alla fickor och all plats du behöver. Tänk på att väskan ska gå att tvätta snabbt och enkelt i tvättmaskin och att det är ett stort plus om den torkar snabbt, är luftig och inte luktar illa efter ett par gympass. När du har din perfekta gymväska så är det ingenting som kan stoppa dig från att köra så hårt du vill, precis när du vill. Som vi sa så kommer det att gå per automatik och det är då du uppnår dina mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *