Categories
Uncategorized

Träna ordentligt och ät bra mat

Träning och kost är två områden som hänger ihop väldigt mycket. Tränar man mycket kommer man vinna desto mer på att äta riktigt hälsosam och bra mat. Det behöver inte bara betyda rå broccoli utan går att variera otroligt mycket. Till och börja med bör man införskaffa sig en stavmixer med hög effekt som kan användas till att skapa släta soppor. Den kan mixa ner en mängd olika grönsaker som sedan snabbt tillagas till något riktigt gott.

Att äta nyttigt behöver inte betyda att man aldrig kan äta lite godis eller en hamburgare. Många av de som tränar på högre nivå har en fuskdag ibland där de då kan passa på och vila och äta vad de vill, för att motivera sig själv. Är det alldeles i början när man ska ta tag i träningen är det viktigt att inte gå ut för hårt, risken är att man verkligen tröttnar.

Nyttig och bra mat behöver inte heller vara äckligt, utan det gäller att hitta smaker som man själv verkligen uppskattar och kan tänka sig att äta. I början kan det vara riktigt svårt och det gäller att prova sig fram, tillslut kommer man hitta saker som man älskar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *